Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närhet...

saknaden efter närhet är över hela mig. den klibbar, kliar och sticks. jag behöver närhet nu, innan jag får svårt att urskilja på svart och vitt.




Fri vers av treachery
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-18 02:23



Bookmark and Share


  Jonas Pederson
Svart och vitt kan lätt bli grått. Det finns saker man inte klarar ensam.
Jättebra!
2007-11-01

  Darkness
Jätte bra, den berör!
2007-10-30

  Blumma.
Riktigt bra!

Du beskriver det väldigt bra....

\" Klibbar, kliar och sticks\"
Ja verkligen.

Kram
2007-10-18

  anita VIP
Kanon bra skriven.
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery