Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livserfarenhet

hur många poäng
livserfarenhet
renderar

trettio år
och tre barn
tillsammans med
en kvinna
jämfört med

skilsmässa
förlorat körkort
eller lyckligt
genomgången
missbruksbehandling




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-04-28 07:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fråga som väcker några andra.
Måste man räkna exakt? Vem ska räkna? Ja - vem är det som ger poäng här? Hur mycket tid har man på sig? Får man poäng bara för tekniken eller även för det konstnärliga uttrycket? Är livet en konst? En idrott? En kundklubb???
2005-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP