Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
                                                      


Stormbyar av minnen

Dansanta drömmar
stormbyar
i stövlar

Jag dansar
   dina ögon
ser inte

Men jag
dansar för
     din skull

avsaknad och
avskalad

som ett
ömsat skinn

och i koffeinfristens rike
darrar min kropp
för du förde mig
till längtan

minnen av oss
 smakar
smakar

papper i pizzasallad         




Fri vers av virre
Läst 623 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre