Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
         


Skapande ur frö och atomer

Det är endast vi
  som kommer
minnas de ord

   vi  är skapade
från ett frö

  vi är skapade
från ett frö

vi är skapade
ur en utvidgande
  atom

det är där
   Mara dansar
lockande med lögner

det är där
 atomer rör sig
med samma sanningar

som oändliga
  buddhor

det är där
atomer, buddha
och Mara

är samma     




Fri vers av virre
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre