Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hård vind från sjö blåser in över land


Höstvind





Vind väser hårt
genom höstfärgade träd
Sjö lyser
av solblänk över vågor



Vågor blåser
in mot vass
Löv yr omkring
i luften


Guldgula stora björkar
kråmar sig i stormbyar
Vågor dånar
in mot stränder


Löv lägger sig till vila
på bädd av mossor
Träd vajar
i stormbrus


Hård vind driver vågor
mot stränderna
Vitt skum
över stenars former


Långa aspar lyser
bländande gula
Mot en ridå
av mörkgröna granar


Nyplöjd åker
i höstfärgat landskap
Doftar jord
i vinden




Fri vers av boen
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-18 20:30



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
känner doften, andas jorden, fantastiska bilder, vackert!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen