Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låter som en skitdålig låttext men jag var säkert en \"wanna-be-tomas ledin\" i mitt förra liv...


Multivitaminjuice med smak av blod och kanske lite livsglädje?



gick in på ica för att leta efter
den där multivitaminjuicen som jag skulle må bra av
men den fanns inte
och jag blev så besviken
att jag satte mig
i en av frysdiskarna med en lapp i pannan
som sa:
tillfälligt slut
men sedan kom det påfyllning i form av en djuuup suck
och den där lilla djävulen på axeln
som uppmanade mig att resa
på mitt feta arsle
men jag gillar ängeln bättre...
jag vandrade sakta hemåt
och sökte med blicken
på himlen
om det kanske skulle regna snart
bara därför var det blått och klart
jag trånade efter smaken av järn och vitaminer
i en salig blandning
som antagligen inte skulle hjälpa mot min
fy-fan-vad-du-suger-hårdare-än-sjön-depression
men ändå


kanske finns det livsglädje att köpa i tablettform i hälsokostaffärerna?




Övriga genrer av soulmate_
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-10-18 20:44



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Åh. Jag kastar leenden till dig. Det här var fint!
2007-10-23

  Nems
hehe, om dä vore så väl. . .
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_