Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kylskåpspoesi


rymden

rymden
elektrisk himmel
slumrande i guld
viskande intensiv vibration
nafsande framtidsabstinens

jag blir stum av dig, älskling.




Fri vers av soulmate_
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-07 18:27



Bookmark and Share


  petter rost
Vilket tilltal! Varje text från dej som jag läst, lämnar spår. Du skriver som om du använder en svetslåga som penna, det lyser och bränner!
2014-01-09

  JamesDean VIP
Perfektion i all dess mening!
Tack.
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_