Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

See through haiku

All those eyes
But I am still unseen
like a window





Bunden vers (Haiku) av soulmate_
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 02:22



Bookmark and Share


  petter rost
Ja oj!!!
2014-01-09

  Eilatan
*wow*
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_