Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotfäste (al dente)

Fotfäste
Korsfäste
-lse
Hur du leder mig till
Frestelse

Du håller mig kvar

Pånyttfödd
Som fågeln på min rygg

Sammansvurna
Ditt hjärta
Och mitt
Löder fast aorta
Som en
Förlängningssladd
Till en felande
Strömbrytare






Fri vers av soulmate_
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-23 20:03



Bookmark and Share


  petter rost
Aortan som en förlängningssladd till en felande strömbrytare... den som inte finns där! Du skriver som om du var byggd av pumpande aortor, så påtagligt, så berörande ända in i Livets strömbrytare.
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_