Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på att vi måste kämpa mer för att kunna göra avstånden kortare.

Veckor av tveksamhet
och jag vet ännu inte vart du står i dramat
boven eller regissör
Antagligen vet du inte heller
Men jag vill
att vi ska sy ihop våra oberäkneliga luckor
laga näten som vi virkade gemensamt
Brodera nya kapitel i framtidsljus naivitet
som vi kunde förut
Tiden är så farlig men nödvändigt ont
det är så lätt att virra bort sig mellan trädrötterna
snubbla på livet


Rädsla eller kärlek,
vad är det som driver oss framåt?




Fri vers av soulmate_
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-16 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_