Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem trappsteg upp

Bara fem trappsteg upp bor du ,bara några steg från mig ,bara ett litet ögonblicks väg och så ses vi igen du och jag. Bara fem ynka trappsteg ,några korta steg och vi är åter hos varandra . Jag ville gå till dig i kväll ,jag ville ta din hand i min och se på stjärnorna med dig ,jag ville dricka en kopp iste med dig och allting skulle vara som en dröm ,med bara fem trappsteg upp så skulle vi ha varit samman nu ,men jag vågade inte gå ikväll ,kanske i morgon ,jag ska prova det imorgon igen .

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-19 02:23



Bookmark and Share


  Darkness
den var fin!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~