Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett gyllne skrin

I ett gyllne skrin lägger jag ditt första kärleksbrev ,dina första ord de vackraste du skänkt mig .I ett gyllne skrin vill jag bevara allt du ger mig av din kärlek ,av din styrka av din vishet. Var gång som jag vill känna doften av dig ,var gång jag vill höra din röst ,då öppnar jag mitt gyllne skrin och läser ditt fjärilstunna brev ,då känner jag din närhet till mig i all oändlig tid. Jag har sparat den första blomman ännu som du gav mig vid grinden en gång ,i mitt gyllne skrin ,jag har sparat vårat första minne i mitt inre och varje dag så tar jag fram dom mina minnen ,varje dag när vi inte ses ,varje gång när jag längtar så oändligt efter nästa gåva till mitt gyllne skrin.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-19 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~