Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket gör ondast på oktobernätterna, älskling.




JAG ÖNSKAR ATT MIN SORG KUNDE BLI TILL LITE ILSKA

Tårarna rinner
igenom idominsalvan
och jag känner
smärta under
foten men jag är
så inne i mina tankar
att jag inte
ens vet vad jag
trampat på.

 

Man måste se för
att upptäcka.

Och visst har
jag alltid
lite hopp i ögonen kvar
även fast
det känns som du
oftast häller
svek blandat med
KNIVHUGG och SYRA
i dem.

 

(Ikväll blev det
ganska mycket
knivhugg.)

 

Vi står på en
äng och ser på varann
utan att kunna
beröra varandras
händer.
Jag gråter medan
du kastar
dina falska
förhoppningar.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-10-25 20:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark text med utsökt symbolik
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka