Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där Ture finns för alltid bevarad i min fantasi tror jag. Haha.




Det hjälpte inte ens att trycka in täcke i munnen för att få mig att tystna

Herr Blåbärskrossare
går tre
meter från trappan
för att hämta
sin tidning och
bibliotekspåminnelser.
Sedan brygger
han sitt kaffe
och rostar sina
skorpor med strykjärn
medan radion
brusar ut meningslösa
formler som
tränger undan
annan viktig information.
Så nu minns inte Herr
Blåbärskrossare
att Ture bor i ett
stor gult hus och
anställer folk
för att de ska köra
sina båtar in i hans hamn
då och då.

 

Och

 

du

 

förresten.

 

 

 

 

 

 


Det gjorde
för första
gången riktigt
fysiskt
ont att gråta
i natt.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 21:28



Bookmark and Share


  Obnoxious
\"och rostar sina
skorpor med strykjärn\"

:D
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka