Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reinkarnation

De där fågelungarna som vi hittade på fjärran platser
När ingen visste något om varken solen eller
ringarna i vattnet som reflekterar världen och ansiktena
som vi hittade på fjärran platser i samma ögonblick
De där fågelungarna som åt upp varann
Tills det blev bara en stor fågel
Som hittade en annan fågel
Med vilken den hade fågelungar som åt upp varann
Tills det blev bara en stor fågel som hittade en annan fågel
som flyttade in i köttet som blev en människa efteråt

De har vissnat
Och vi väntar på att ormen ska kläcka sina ägg




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-12 17:27



Bookmark and Share


  am
jag vet inte om jag förstår, men jag gillade den här. känns välskrivet och berörande. bra
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP