Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd dig inte om



Vänd dig inte om

jag vill inte att du ska se mina tårar

vänd dig inte om

vill inte visa min skam

för när du har gått

så suddas du bort från min näthinna

för alltid

när du har gått

finns inget kvar

och jag ska glömma dig....redan idag....




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 17:17



Bookmark and Share


  R-M
Lycka till....
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis