Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR ÄR

 

Det här är ingen film

ingen bok heller

och inte ens en dikt.

 

För här är kärlek en lycklig början

och inte ett lyckligt slut.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-19 11:56



Bookmark and Share


  Nina Hedlund
Värmande, genialt. tACK.
2007-11-05

  Lilla My* VIP
Fin början på...en fortsättning?
Alla sagor har ju inte lyckliga slut...
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf