Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni får god ta min ursäkt om att jag tjatar, Men det är bara ett känsligt rop på hjälp För ingen hör någonsin , och ser aldrig Gör ingenting.. Hjälp mig! Jag orkar faktiskt inte mera :/


Hjälp mig lämna allt

Hjälp mig att ta ett sista kliv
mot natten, mot dess mörker
Ge mig en kniv !
Jag orkar faktiskt inte vara kvar
Varända dag, varända krav
Allt som ställs på mig
Ställs för i onödan bort
Jag orkar inte leva mer
Och det är ingen lögn, jag lovar dig
Det här är ju inte direkt någon dröm

Hjälp mig, hjälp mig lämna allt

Snälla, ge mig en överdos
Ge mig nånting, så jag kan lämna denna jord!
Kan ingen förstå, att jag orkar inget mera
Men kan inte göra det här, måste ha flera
Hjälp mig på vägen, att komma dit jag vill
Jag lovar, jag ska vaka över er
Och se till så att allt blir som ni vill
Det ända ni behöver göra
Ni vet vad, så gör det

Hjälp mig, hjälp mig lämna allt

Snälla putta mig över ett stup
Skut mig i mitt hjärta, så jag slipper känna sån jävla smärta
Spetsa mig, misshandla mig till jag dör
Det är det ända jag vill är att ni hör
Lova mig, döda mig

Hjälp mig, Hjälp mig lämna allt

Spelar ingen roll långsamt eller fort
Ni värkar inte fatta, att jag vill ha det här gjort
Så döda mig hur ni vill
Bara.. Åh gud förlåt!
Att jag är så tjatig, men ni vet ju

Jag orkar inte mer, hjälp mig, hjälp mig lämna allt ..


/ Sabbe.




Fri vers av Knocking
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-10-19 18:03



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
hjälp!
ja det finns nog många som känner så här, jag är en av dom.... men förösk tänka på alla som älskar dig och skulle sakna dig..vet att det är en klen tröst...finns inte mkt man kan säga...men förösk kämpa...för livet är värt att leva..fast det ser mörkt ut!
2007-10-19

  R-M
Vet du...
förra vintern..så VAR DET DÄR MINA KÄNLOR
och gud ja va nära
¨men du, du har ett helt jävla liv framför dej..fast d känns skit och allt bara e mörkt just nu!
Snälla kämpa!!!
Kraam!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking