Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Krister, du är saknad av många. Jag fick aldrig äran att lära känna dig. Det fick bara de lyckligt lottade.


Himmelens Nya Medlem


Han är himmelen nu.
Jag är säker.
Jag kände honom inte.
Jag kände bara din sorg när han gick bort.

Då förstod jag hur fin han var.
Du sa att han alltid sade så snälla ord.
Hur han kramade dig när du skulle sova.

Dröm vidare nu min vän.
Dröm vidare om honom.
Dröm om honom i himmelen.
För att jag vet att han är där.




Fri vers av Kramgalen
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-10-19 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen