Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En baraordare.


Motströms (försöka kan man alltid...)


Vägra följa de de utritade linjerna,
att hoppa i de rätta rutorna

balansera istället på broräcken
där vindarna blåser bort det
som försöker förtäckas
för att se bråddjupets färger
stiga mot ytan och sedan rikta
kompassen in mot den egna riktigheten.




Övriga genrer av _Mian_
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-15 17:46



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ljuvlig Miansk pärla...

Jag kastar mig ut i din \"baraordare\"... känner hur de fria vindarna utanför de utritade linjerna rensar rubbet... och njuter bråddjupets färger!

Aj lööve it! ;-))
2008-01-19

  Thorvald Berthelsen
Godt digt,hvor du fårført barndommensbalancegang opivoksenlivets fortsættelse.Men jeg fånæsten lyst til at lade slutningengår over i din suveræne eksistentielle brug af farver og former. Så her er mit fattie forsøg, somdumed din farver let kan gøre bedre:
kompasset in mot min kajaks rolige ryk
i det grønsortes skumtoppe
Förlåt at det erpå halvdansk. Kajakfordi det er en uhyre spinkel og dog driftsikker næsten organisk konstruktion, der mere følessom kroppens forlængelse i en beklædning end en båd.
2008-01-16

  Lars Granlöf
Å jag som är höjdrädd. men du fick det att verka härligt att balansera.
2008-01-15

  Larz Gustafsson VIP
\"vindarna\"
Att bli bortblåst av vinare tror jag inte på...

Jättebra dikt!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_