Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hennes ögon

I hennes ögon finns en sällsam glans ,så vacker att man nästan faller i trans ,i hennes röst finns en magi som förtrollar ,hon måste vara från en annan plats ,kanske en sagans prinsessa ,kanske en förtrollad fé ,hon måste vara en älva ,en mystisk gudinna ,för hon är sällsam som få den kvinnan.

Hennes leende är överjordiskt ,hennes hår är vackrare än gyllne guld ,hennes kärlek är renare än det klaraste vatten ,hon måste vara från en sällsam plats ty ingen är som hon ,nej ingen.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~