Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den förklarar sig själv


kom inte tillbaka!!!

En gång till, men dra den till höger den här gången
...inte tillräckligt djup
ta en gång till, du blir bättre å bättre
där... där är det bra...tack...tack så hemskt mycket
nästa gång kanske du kan sätta den direkt på vänster sida av bröstet på mig?




Övriga genrer av Pulvret
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-04-28 20:45



Bookmark and Share


  Fredrik82
"Bullseye" mitt i hjärtat, gilla texten väldigt mycket fastän den bygger på smärta,hat.

- Bra skrivet !
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Pulvret