Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns överallt här, skogen delas av den, samhällen och människor likaså.


Motorväg

Som en åder.
En pulserande ven av trafik
Pumpandes ut och in genom ett hjärta.
Detta hjärta vi kallar stad.
Folk undrar när syret tar slut
och venerna och ådrerna dör ut
vad pumpar de då?




Fri vers av Alarik
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik