Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi delade en coca cola ,nu delar vi liv

Vi delade en coca cola någonstans där under himlen ,vi delade ett ögonblick tillsammans och talade en stund då. Du och jag som känt varandra länge ,men ändå kändes det som om vi mötte något nytt i den sekunden vi delade en coca cola någonstans en regnig kväll ,vi delade en stund av tankar och ett skratt ,vi såg på varandra på ett annat sätt ,det blev ett magiskt ögonblick vi mötte. Säg var det månens ljus ,stjärnfallet vi delade ,eller var det ljudet av vatten som fick oss så lyriska ,den kvällen när vi delade en coca cola och nu delar vi liv. Det sägs att socker gör en lycklig ,men då var det du som var min lycka ,det sägs att månljus förtrollar men då förtrollade du mig ,när vi delade en liten stund och nu ett liv.

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~