Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de trollska stunderna

I de trollska stunderna ,när natten var som tagen ur sagans land ,kysste du min hand under en vakande himmel. Jag kände hur du kysste min själ ,med dina smekande ord ,det var då jag kände ditt hjärta slå ,som den ljuvaste musik för mina sinnen. Du har förtrollat mig med kärleken du ger mig ,du har strött rosor efter varje steg jag tar ,skulle jag vandra runt jorden ,skulle du förgylla varje steg jag tog .I de trollska stunderna när endast stjärnhimlen ser oss då kysste du mig sakta och jag trodde att jag levde i en dröm. Du höll mig nära och du viskade att vackrare kan ingen vara än just jag. Varje gåva som du ger mig av din kärlek är dyrare än allt i världen ,varje ord du skänker mina sinnen är det ädlaste jag känner ,du har kysst min själ ,du har förtrollat mina drömmar ,ja ,jag älskar dig. Havets sång sluter oss i stjärnornas magi ,fåglarna ser vår kärlek som om den var en sällsynt diamant ,vi står där när natten möter dag och de trollska stunderna när havet spelar är i våra hjärtan i oändlig tid. Håll mig nära håll mig i din famn låt mig vara här i glädjens vackra timmar ,låt oss dela kärleken med världen ,låt oss höra hur natten ska förtrolla ännu mer ,livet är vår saga nu, ja nu.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~