Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte

 ett möte .....i dimman

när natten fallit på.... innan morgonen riktigt vaknat

vi somnade i famnen på varandra

älskade som inga andra......

två ljusstrålar som möttes ....

ett möte i ...dimman ......med dig

och magin du bär med dig....

små slumrande ögonblick blir väckta

små vackra timmar bevarade......

ett möte ,två människor ,vi

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 02:56



Bookmark and Share


  Just Emotions
underbart vackert!!!
2007-10-23

  Darkness
Fin !
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~