Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en liten som aldrig blev stor trots alla attribut och yttre tingeltangel


Lille rimmar på....

En sista bild
av dig då
gående bortåt
i skogen

ryggsäcken
sitter på
trots allt

det gamla
bärs med
till det nya

olyckligt

du står också
ensam snart
bara vänta
och se

 

07.10.20




Fri vers av Lena Renman
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-20 10:22



Bookmark and Share


  katt.inc
Allt kommer igen på ett eller annat sätt, något annat ska man inte hoppas på.. bra berättat och hämnden är ljuv.
2007-10-22

    Maria Malm
Ryggsäcken man bär av sina upplevelser, vare man vill eller ej..
2007-10-21

  devilsangel
huh! ryser av denna...måste varit obehaglig att skriva som du själv säger...Bra hur som helst
2007-10-20

  Lena Renman
Hej
Därför att känslan som skapade den var obehaglig kanske.
Lena
2007-10-20

    ej medlem längre
Har läst och funderat... denna känns lite obehaglig. Varför?
Kommer inte in mellan raderna...men applåder ditt fina språk!!
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman