Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller bliva (Masjenka)

Masjenka, Masjenka mitt liv
var den du är
eller bli och förbliv

Stanna kvar där du står
förbli den du är
eller gå dit du går

Jag, jag finns alltid kvar
är den jag är
och har känslan i säkert förvar




Fri vers av Dionysius
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius