Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar


Trötta ögon följer i vindens slag

med vingar den flyger mot nya tag

där frid och harmoniskt

känns som ett behag


Där drömmar är magi

och stjärnor blinkar

när mörkernatten lägger sin mantel

då sjunger änglarna

med ett ljuvligt behag


Trötta vingars slag

låter själen landa

där vila och lugn

känns som ett behag





Fri vers av Lindizz
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-20 14:35



Bookmark and Share


    Maria Malm
Mjuk och behaglig, tycker bäst om mitten.
2007-10-21

    sunnanvind
Så vackert och magiskt skrivet! Underbart!
2007-10-20

  devilsangel
vackert, ljust och så hoppfullt...gillar att du nämner magi i samband med drömmar..säger så mycket
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz