Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser utåt.

Jag ser ut över havet
Jag kan se hur det stormar
Det regnar och blåser, inte en gnutta sol någonstans

Det är kallt, och det finns inget skydd

När dag blir till natt, och stjärnorna börjar blänka långt där uppe
Jag tänker på dig, och känner hur varmt det blir
Även fast det blåser, regnar och allt är en enda storm
Du är så långt borta, och jag kan inte nå dig

Det börjar bränna bakom ögonen, och det finns ingen som ser

Jag sitter där en hel natt
Och tänker på dig
Jag väntar och väntar, på att du ska komma och hämta mig
Vart är du, jag kan inte se dig och inte höra dig
Jag är alldeles ensam

Mina tankar börjar bli suddiga, och det enda jag hör är vinden

Illusionen tar över mig
För min del var problemet en helt annan natur
Det var du
Där jag satt, och tänkte på den rena kärleken
Jag börjar tappa min känsel, och kan längre inte kontrolera mig själv

Du styr mig, även fast du inte finns i min närhet

Jag ser utåt, och kollar fritt över det land jag satt min fot på
Berg hav och vindar, det är vad som fyller ut min dag
Vad, är det jag sitter och väntar på
Begen som sitter stenfast, och haven som är så kalla
Vinden som blåser iväg på en gång
Vad är det jag väntar på ?

Inget , jag vet finns

Tänker nu iallafall försöka att ta mitt första steg
Ut i denna storm, ut bland allt det okända
Jag tänker finna dig, igen
Som jag gjorde förra gången jag sprang bort
Jag fann dig, och du fann mig
Men vindarna tog tag i mig, och blåste mig bort
Bort för det ända som betyder kärlek för mig

Jag fick inte stanna hos dig, min älskade
Dom försökte sära på vår kärlek ,

Men som en magnet jag dras till dig
Och du är det ända jag tänker på
Allt , det enda och förevigt du

Det är endast dig jag vill ha, du som håller bort mitt liv från farosonen till död




/ Sabbe .




Fri vers av Knocking
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 15:06



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
Gud vad sorlig....
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking