Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom längtans persienn



Ser dej genom längtans persienn

vill bara glutta lite

och se vad du har för dig

du berör mig

samtidigt som du stör mig

så därför nöjer jag mig med att glutta lite

genom längtans persienn...

och sen....vet man aldrig...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-20 16:23



Bookmark and Share


  * Ammi *
nej sen vet man aldrig
så där lite på avstånd kan vara bra!
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis