Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräckfilm

Jag älskar dig
och du älskar mig

Jag vet det
I dina kyssar
I dina ögon
I din fjäderlätta beröring

Jag behöver dig
jag kan inte leva uan dig
Dina andetag
är mina andetag

Passionerad
djup
evig
underbar kärlek

Kan man älska för mycket
eller är kärleken
oändlig

Jag är rädd älskling
du skrämmer mig

Jag trycker på play
i min romantiska skräckfilm
du kan riva ur bandet
men jag trycker aldrig på stop

Din perfektion
Visionen om för evigt
Den gör mig rädd
för tar det slut
då tar jag slut

Du skrämmer mig älskling
för jag älskar dig

Du skrämmer mig, älskling
och jag
jag är


skräckfilmsfanatiker




Fri vers av RutigKjol
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-20 17:01



Bookmark and Share


  Felzu
Wow, den är jättebra! I början undrar man om det bara ska pågå på samma sätt från början till slut.. Men så får du in det där om den romantiska skräckfilmen och då blir det plötsligt alldeles perfekt. Du är bra på perfektion :)
2007-10-20

    candy__me
det där var helt underbart vackert skrivet! :)
2007-10-20

    Splitter
Helt underbart skrivet!
2007-10-20

  Niklas Gladh
skräcken håller dig levande.
känn känslan i märgen och njut :)
2007-10-20

    RebeccaW
Jättebra! Precis sådär är det, du lyckas beskriva känslan precis rätt!!
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.