Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huhu.




We made love in the forest


Spontaniteten
ger mig
kvistar i håret
och rispor på foten.
Det är impulsitet
i blodet och mina
lustigheter
får dig att ge mig
komplimanger.

 


Och sedan kommer
du på din
egen jacka typ.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 21:48



Bookmark and Share


    Fantasioffer
du är så fruktansvärt bra! Applååååder
2007-10-22

  Ola Rydberg
väldigt verklighetsskrämmande
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka