Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kände för stora bokstäver. Förlåt.




ÄVEN OM SÅNGEN HETER NÅGOT MED PARADOX GÖR DET ONT!


DU SKRIVER
EN SÅNG OM ATT
DU EGENTLIGEN
INTE ÄLSKAR
MIG.

 

OCH JAG KÄNNER
INTE ENS AV
DET I SÄTTET
DU HÅLLER MINA
HÄNDER.

 


OH.

 

 

HOW COULD YOU?

 

DU KÄNNER JU MIG
OCH VET ATT
JAG FÅR ONT SÅ
LÄTT.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 21:50



Bookmark and Share


  Just Emotions
fantastiskt
2007-10-22

  isabel louise
stora bokstäver passar till den här känslofyllda texten! gillar de två första styckena hur de rimmar o känns som en ensam dikt..
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka