Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan alltid börja om


Efter vinter kommer vår, uppmuntran

Grus som skrapat
mot brunbrända ben
har ersatts med
blodig, hård sten

Tårar som fallit för
aktören i pjäsens ensamhet
faller nu med
men nu är det verklighet

Knarkarna där nere
på dem har vi tittat ner
numera är vi dom
abstinensen skriker \'mer\'

Saltvatten som svalkat
där man förut tog ett dopp
sveper nu med sig allt
tro och liv och hopp

Gräset som varit grönt
himlen vackert blå
numera är världen
så oändligt grå

Alla stöttar alla
jag stöttar dig
samhället stöttar alla
alla förutom mig


Visst har vi hamnat
på helt fel spår
men vi vet att efter vinter,
efter vinter kommer vår

Man kan alltid börja om




Fri vers av RutigKjol
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 22:19



Bookmark and Share


  pinkbubblegum
Jag finns alltid här för dig<3
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.