Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Our symphony

If every time you crossed my mind, a drop of rain should fall
We could swim forever, in the greatest ocean of them all.

If every time I dreamed your face, a flower bloomed anew,
I could walk eternally in my garden next to you.

If every time I imagined your smile, a star was placed in sight, Darkness would never fall upon our loves endless light.

And if every time I needed you, A bird sang its song Our symphony would keep on playing long after we both are gone...




Fri vers av Viktor
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-04-28 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor