Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergen där borta

Ser du bergen där borta där havet slutar ,känner du magin de har att berätta?,hör du sångerna från svunna tider klinga i ditt hjärta ,ser du det hemliga ordens skrift ,lyckas du tyda själens röst ,frågorna är liksom löven på träden så många att svaren nästan stannar ibland.  Vi ska dansa över ängarna ,höra nattens viskande ,vi ska vara som instrumenten i orkesten vi ska samspela perfekt ,jag är violinen du är stråken som gör ljuden ,vi är ett du och jag det vet vi. Ser du bergen där borta ,där havet slutar, känner du doften från en annan tid ,känner du vindens smekning mot din hud ,när sommarnatten kysser dig så stilla. Låt oss hålla varandra nära ,låt oss höra ekot av kärlekens sånger ,nu är det bara,bara vi en stund.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-21 00:13



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Åh så helt underbart vackert skrivit.
Den bästa text jag läst idag, hela
texten tycks famna mig som betraktare
och den känns bättre och bättre för
var gång jag läser den . . .

MAGISK!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

****************************
2007-10-21

  Snubblaraldrig
\"Låt oss hålla varandra nära ,låt oss höra ekot av kärlekens sånger ,nu är det bara,bara vi en stund.\"
Fina rader, härlig text! För övrigt drömmande, framåtflytande & underbar text!! :)
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~