Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slängda ord

Har vi slängt våra viktigaste ord ,har de sorterats bort ,glömts och bara ratats ,har vi skickat dem någon annan stans för att de aldrig ska få användas igen. Har vi kastat våra ord ,stängt in dem i vårt inre för att bara glömma hur man sade dem? ,var det så svårt att vi måste slänga dem för att ingen skulle få dem utav oss.

Vi ville inte tala ,inte skriva ,vi ville bara glömma våra viktigaste ord ,kasta dem och strunta i dess betydelse i livet ,vi tog dem för givet ,sen bytte vi dem ,slängde dom och bestämde att nu finns de aldrig mer.

Men någonstans finns de ,någonstans minns vi kanske ,så måste det vara ,nu ska de fram igen våra ord som vi helst ville glömma ...

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-21 01:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sååå sant- och så väl formulerat
2007-10-21

  Michaela Dutius
Sååå sant- och så väl formulerat
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~