Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luxuria

sätter in nya styrkor
ett tåg som avgår
för tidigt varje morgon

ett namn utan vokaler
ett ansikte utan konturer

de som slagit sitt kött i marken
tränger in
djupare än min radie

de ger mig;
piskande vind
brutna knotor
ett renat samvete
ett insides hav
ett rep

jag hänger mig
över stödpelaren
som ett könsperspektiv
ingen kan mäta sig med
min kirurgi, av ord
en verbal onani




Fri vers (Fri form) av Kyr
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-21 13:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som de i skärselden glödgade orden ;brännheta; i vind pinade till vad ingen vet...förundrans...ja...
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kyr