Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ville skriva mer men hann inte jag måste väg på annat som inte kan vänta. fasen.


Liftarna Som Ligger Och Kollar På Stjärnorna Vid Vägkanten


Jag vill springa långt.
Så långt och länge så at mina ben ramlar av.

Ta min hand och spring med mig.
Vi kan stå vid vägkanten och lifta.
Vi kan ligga i gräset på natten och titta på stjärnorna.

Då när mina ben har ramlat av så kan vi ligga där och prata om smärtan och våra drömmar.
Sen kan vi somna i varandras famnar och inte vakna förrens soluppgången.

Kom nu, så springer vi.
Fort som fan.




Fri vers av Kramgalen
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-21 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen