Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skapande

Som skapande
människa
måste man träna
sin förmåga
att medvetet
bryta vanans makt

samt sitt mod
att möta
det som ännu
icke är.




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-04-29 09:35



Bookmark and Share


  KristinaE
alltid är det så - alltid - hela livet
2005-04-29

    Steffo
Mycket bra text. Det är lätt att hamna i rundgång i livet. Om man inte vågar ta nya steg, kan man inte heller vigda sina värld.
2005-04-29

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Här kommer en till klockren tanke. En
tanke som far genom mitt huvud är; vi
alla är väl skapande människor på olika sätt och just därför kan vi alla känna igen
oss i denna !
2005-04-29

  swimsus@gmail.com
kan inte göra annat än att instämma. det är så det är.
2005-04-29

    Camapani
Det som icke var satte du just på pränt..! //tack
2005-04-29

  Pica pica
Aj, dessa kloka ord är mycket träffande! Tack för påminnelsen...som kanske borde användas som en sorts mantra varje dag...
2005-04-29

  kath
ja, det är att leva, och det kräver ibland en hel del mod, fin formulering...
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP