Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många stora har varit små i livet...


Efter sin död...

Långt efter sin död blev han kallad stor poet,

när han levde kallades han "dikta-fånen".




Övriga genrer av Berra Bäver
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-21 18:57



Bookmark and Share


  jardan
mitt i prick, sånt är livet !
2007-11-25

  Michaela Dutius
Ja det finns en likhet mellan konstnären/poeten och julgrisen...gissa vilken..ja just det..ingen av dem uppskattas efter förtjänst förrän efter sin död.
2007-10-21

    Aurora Borealis
Den här dikten fick mig att dra på smilbanden! Tack!
2007-10-21

    Aurora Borealis
Den här dikten fick mig att dra på smilbanden! Tack!
2007-10-21

    Anonym Ängel
Denna var på någpt sätt klockren (:
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver