Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har överskridit ditt förtroendekonto med råge...




....och jag kommer inte att acceptera ett endaste

uttag till

du har pantsatt min kärlek

och övertrasserat mina krediter

nu tar jag ett inblanco lån och sticker!




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-21 19:33



Bookmark and Share


  * Ammi *
Instämmer med föregående
applåd!
2007-10-21

  charlotte hedendahl
Häftig och fyndig!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis