Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tokigt.


Ett misslyckat farväl

Det glittrar av
slumpvis
utlagda
ögon i dikena
och
ångesten
vill rinna på
mina kinder.


Vi sa inte att vi
älskade varandra.

 

En av
tvillingkastanjerna
har
för länge
sedan ramlat bort
sig själv.

 

Du sa inte att du
älskade mig.

 

Applåderna bränner
för
piraterna
som blir
förlamade i ögonen
av en alldeles
avklyven måne.

 

 


Jag sa inte
att jag älskade dig.

 

Den egentligen så
svaga
solen måste
gapa
för att
kunna svälja de
energiladdade
ljusstakarna.

 

Jag kysstes dåligt och du
tappade bussspengarna.

 

 

 

 

 

Adjö.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-10-21 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka