Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem lyssnar, ens på sig själv.




Inljusnandet av mörka lyktor

När tiden var slagen
så kunde jag se
att friheten inte fanns

Demokratin har sitt avstamp
i ett dammigt papper




Övriga genrer av Bengt H VIP
Läst 550 gånger
Publicerad 2007-10-21 22:58



Bookmark and Share


  Ken Taurus
En dikt som med sina få ord väcker många tankar om politik och samhällsfrågor.
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP