Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej! Inte nu igen



I lugnet i soffan framför tv:n
hände det igen

det som inte får hända
det som är förbjudet

mina tankar flöt iväg
liksom släppte allt

jag blev än en gång en fånge
fjättrad vid tanken

fjättrad vid fel tanke

fjättrad vid dig




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-10-21 23:02



Bookmark and Share


    Imagine
Mmm, precis, tankefällor.. *ryser* fint skriver, du sätter huvudet på spiken tycker jag...
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson