Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ska jag bli hel?

trasig, jag är så trasig i hela mitt huvud. jag har börjat fundera på om jag är den enda ängeln som finns. är jag den enda som ser på saker som det vore den första och sista gången? ibland undrar jag om jag lever i en annan dimension, om jag verkligen gör det, för ibland tror jag det. jag vill hitta fler änglar, jag vill inte vara ensam här längre. det gör mig rädd och jag känner mig ensam än fast jag är omgiven av flera olika människor varje dag. om jag nu lever i en annan dimension så vet jag inte om jag vill komma till verkligheten. när jag tänker den tanken, att vara delaktig i verkligheten ryggar jag tillbaka. ibland undrar jag om jag verkligen sitter här nu, eller om det är hallucioner, för oftast känner jag mig inte närvarande. jag vill inte till verkligheten utan jag vill för evigt leva i min dimension, men jag vill hitta fler änglar som kan följa med mig i min dimension, jag vill inte vara själv längre, det gör mig rädd.




Fri vers av treachery
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-22 01:15



Bookmark and Share


  Carlita
verkligheten är ibland påtagligt verklig, ibland påtagligt overklig

det är mycket känsla och allvar i din text, samtidigt som den är lite skimrande magisk. jag finkulerar nog också runt i den dimensionen då och då, du är inte ensam där :)
2007-12-07

  Jonas Pederson
Stark igenkänningsfaktor. Ibland kan man verkligen tycka att man är ensam i sen egna bubbla men vill ha någon med. Ska jag ge ett tips? Bjud in någon, vänta inte! Mycket bra.
2007-11-01

  Darkness
Mycket bra!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery