Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag spretar åt alla håll när du kommer

jag spretar åt alla håll när du kommer,
savar som en blödande tall.
tränger ut genom kläderna,
tar på alla små detaljer,
äter ditt saliv, äter ditt blod,
äter din intorkade svett.

du sover som ett dött djur
tungt intill mig, brevid mig.
jag trycker hela ansiktet mot dig.
mot din kuk och dina läppar
och avundas din högerhand
och avundas din x-flickvän
och avgudar din kropp i hemlighet.




Fri vers av bedragare
Läst 955 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-22 08:09



Bookmark and Share


  fågel grå
Bra, bra..
2008-10-06

  enaning
intensiv.djurisk.tung.
2007-11-06

  Sideshow Bob
Så mycket av allt. Så att man får anstränga sig för att hinna med allt.
Så bra.
Som att titta upp mot natthimlen mitt under ett pågående blixtoväder.

Oh yeah.
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

bedragare