Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnet


trafiken flyter fram
liksom mörkret
tränger även kylan in

vid vägkanten
håller han i pappa
och tittar upp

för att veta
när det är säkert











Övriga genrer av alfa VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-22 12:11



Bookmark and Share


  To
Vackert berättat om ett av det viktigaste ett barn kan ha: Tillit! \"Trygghet\"
2008-05-05

  Per Teofilusson
vi har dem helt i våra - vankelmodiga - händer
2007-10-24

  sister mary
Barnets tillit väl tecknad, med en stråk av tvekan, är den vuxne värd tilliten?
2007-10-22

  Sanningsägaren VIP
ett barns utsatthet
kan ibland få mig att gråta
av bara tanken
bilden du förmedlar här
kryper in under skinnet
men jag trycker tillbaka känslan
som kommer och tröstar
mig med att jag vet att
du är en underbar man
tillika far
Tack
/Åsa
2007-10-22

    anakin
Spännande slut. Vad tittar han eg efter undrar man.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén