Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken blev offret.

 

 

För makt offrade du kärlek

men aldrig sex.

 

För sex offrade du kärlek

men aldrig pengar.

 

För pengar offrade du kärlek

men aldrig lögnen.

 

För lögnen offrade du kärlek

men aldrig segern.

 

För segern offrade du kärleken

men aldrig priset.

 

För priset offrade du kärleken

men aldrig makten.

 

Grattis!




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-10-22 14:16



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
snurrigt - fyndigt!
2007-10-23

  Hildegun Relefors
Nu har du snurrat ihop en något sorgsen dikt. Jag vill nog inte leva så, men tack för stark påminnelse!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf